Tekstvak:

Nieuwsbrief februari ‘17

40 macramé plantenhangers shinen in Groningen

Het jaar 2016 eindigde voor Isa en Bila met een hoogtepunt. We mochten 40 zwarte macramé plantenhangers op maat maken voor een interieurarchitectenbureau in Groningen, LC Architects. Zij hebben een hotel-restaurant, welke net van eigenaar gewisseld was, omgetoverd tot een hippe place to be. Er is gewerkt met naturelle kleuren als bruin, zwart, grijs en roomwit en hout en metalen voor de stevige bite.

Lees verder en bekijk meer foto’s..

 

Handige jongen, die touw-vaas van Isa en Bila

Heb je dat ook? Krijg je een mooie bos bloemen, kleurt je vaas er niet mooi bij . Of… is hij net te klein of te groot…. Zo jammer…

Maar het is opgelost hoor! De handgebreide vaas van dik touw tovert je tulpen en narcissen naar de perfecte look!  Want je schuift hem gewoon  over de best passende vaas of pot! Weg verkeerde kleur of appelmoes-etiket!!! Daarna kun je de vaas nog plooien en vouwen zoals je zelf wilt.

De touwvaas is verkrijgbaar in twee maten:

     klein  (Ø 11 cm, 25 cm hoog) 

     groot  (Ø 15, 35 cm hoog)

Leuk idee voor Valentijnsdag misschien?

Hij is te bestellen in de online winkel van                                                  Isa en Bila en dit weekend  betaal je als                                              trouwe fan geen verzendkosten!                                                               (type bij kortingscode: NIEUWSBRIEF).

 

 

Tekstvak:

Dinsdag 14 februari, Valentijnsdag

En ze zijn er weerrrrr…..: de retro Valentijnskaartjes van Isa en Bila. De finishing touch bij je ontbijtje op bed als je geheime liefde al hebt gevonden.

Er zijn 7 soorten en ze zijn te bestellen in de online winkel van Isa en Bila.

Met koringscode: ‘NIEUWSBRIEF’ betaal je t/m 5 feb. GEEN verzendkosten als je twee kaartjes besteld!

 

Heet nieuws: Koning Winter komt weer terug...

Och wat zijn we er aan toe met z’n allen, het voorjaar. Maar we moeten   nog even geduld hebben want het gaat volgende week weer flink koud worden! Geen zin in kou? Shop dan nu de winterhit van Isa en Bila: de   beren-oren-hoodie. En je weet het: dit weekend betaal je geen verzendkosten!  Dus…… klikkerdeklik naar Isa en Bila.

 

 

Tekstvak:

Tot slot...de website is vernieuwd!

Een vernieuwde website met informatie over onder andere workshops, markten en blogs.  Om het af te leren… nog een klik: www.isaenbila.nl